Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli

2-3 yemek kaşığı tüketmeniz yeterli

Yediğimiz ve içtiğimiz her şey sindirim sistemi sonrasında midede bir süre bekliyor. Bu yüzden ağzımızdan geçen her lokma doğrudan midemizi etkiliyor.

Aksi durumda bazı mide rahatsızlıkları yaşanabilir. Mide hastalıkları arasında en sık görünen ise gastrit ve ülser. Bu şekilde rahatsızlıkları olanların yediklerine daha çok dikkat etmesi gerekiyor.

Mide rahatsızlıklarında tedavi amaçlı çok fazla kullanılan ilaç var. Ancak bazı kişiler ilaçlara başvurmak yerine evde doğal yöntemlerle sorunlarını çözümlemek istiyor.

Bu noktada Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerisi devreye giriyor. Sağlıklı beslenme konusunda birçok yol gösteren ve reçeteler veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide rahatsızlıkları olanlar için bir besin önerdi.

2-3 kaşık yedikten sonra mide sorunlarını tedavi edeceğini belirtti. İşte Prof. Dr. Saraçoğlu’nun gastrit ve ülseri kökünden kesen mucizevi besini…

Mide yaralarını sarıyor!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu özellikle mide yaraları, ülser ve gastrit için tahini öneriyor.

Tahini aç karnına dolu dolu 2-3 kaşık tüketin ve ardından yarım saat boyunca su içmeyin. Böylece midedeki yaraları ve sorunları tedavi edecektir.

NOT: Şeker hastalarına ise tahin yasaktır. Şeker hastası iseniz tahini ve türevlerini çok az tüketin.



Anahtar Kelimeler: - yemek kaşığı tüketmeniz yeterli
  • Cumartesi 27.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 27.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı