Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Suşehri emniyet müdürü Uludağ görevine başladı

Suşehri emniyet müdürü Uludağ görevine başladı

İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil Uludağ, görevine başladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil Uludağ, görevine başladı.

Suşehri´nin doğudan, batıya açılan bir kapısını olduğunu ve bu nedenle ilçenin önemli bir noktada olduğunu belirten Uludağ, Suşehri ilçesinde ekip arkadaşlarıyla birlikte güzel hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Uludağ, 'Kars ili Kağızman ilçesinden Suşehri´ne atandım. Fakat daha öncesinde Sivas´ın Gürün ilçesinde de görevlerde bulundum. Bu nedenle, Gürün ilçemizden geçen karayolu Akdeniz´i bağlayan önemli bir karayolu güzergahında, Suşehri ilçemiz ise hem Karadeniz bağlantısı, Hem de Doğuyu batıya bağlayan önemli bir yol güzergahı üzerinde bulunmaktadır. İnşallah halkımızın huzur ve güvenliği için, ekip arkadaşlarımızla birlikte devletimizin bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde güzel çalışmalar yapacağımızı ümit ediyorum. Çünkü Bizler bu vatanın bekçileriyiz. Sahibi değiliz. Sahibi Rabbimdir. Devletimizin kapısı vatandaşlarımıza her zaman açıktır.' dedi.

93 yılından bugüne kadar Emniyet teşkilatında görev yaptığını belirten Uludağ, Ankara, Van, Balıkesir, Sivas ve Kars illerine bağlı ilçelerde bugüne kadar görevlerde bulunduğunu söyleyerek, 3 çocuk babası olduğunu kaydetti.



  • Cuma 23 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.3 ° / 10.6 ° false
  • Pazar 18.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı